Партньори

Виа Експо

http://viaexpo.com/en/index

Основната дейност на Виа Експо е свързана с подготовка и организация на специализирани международни изложения и конференции.

Издателство Smart Books

https://www.facebook.com/Smart-Books-172096279611316/

Столова by Roobar

https://www.facebook.com/stolovabyroobar/?fref=ts

Всеки ден за обяд в столовата на десертите Roobar се приготвя разнообразна веган храна с био съставки, а когато е възможно от сезонни и локални продукти от ферми в България. 
Поръчай своя вкусен и зареждащ обяд от Столовата чрез системата на Food Panda.
Адерс: София, ж.к. Дружба, ул. Амстердам 7

TLC

http://www.tlc.com/

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.

ЗаБългария

http://zabulgaria.org

ЗаБългария е трибуна за набиране на финансова подкрепа за идеи, които са уникални, носят иновативност или имат обществено отражение.

Посолство на САЩ в България

http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/

Фондация ЕкоОбщност

http://www.bepf-bg.org/

Фондация Чарлз Стюарт Мот

http://www.mott.org/

Списание 8

http://www.spisanie8.bg/

Списание 8 е първото българско научнопопулярно списание, което продължава духа и традициите на култовото списание "Космос".Списание 8 представя популярна и задълбочена информация за науката, природата, алтернативната медицина, древната история и неочакваното, като с акцент и приоритет са откритията и новините от България, или свързани с хората в страната.

Програмата

http://www.programata.bg/

Безплатен културен гайд за София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора. Основната му цел е да поднася във възможно най-пълен, удобен и едновременно компактен вид чиста информация за всяко едно събитие, случващо се в градовете: филми, постановки, експозиции, изложения, класическа и съвременна музика, концерти, партита и събития с обществено значение. От 14 септември 2001 ПРОГРАМАТА излиза всяка седмица в 25 000 тираж. Изданието, превърнало се в надежден и неизбежен спътник, вече е част от ежедневието на практически цялото активно население на големите градове в България.

VIVACOM Фонд

http://www.vivacom.bg/bg/residential/about_us/vivacom_fund

VIVACOM Фонд дългосрочно подкрепя най-големите културни събития в България, давайки възможност на все повече зрители и почитатели на различните форми на изкуство да станат част от една по-наситена програма и нови форми на културни изживявания.

Graffiti BBDO

http://www.graffiti-bbdo.bg/

Графити ББДО АД е основано през 1993 година и е част от глобалната мрежа на BBDO Worldwide, която е собственост на световно известната рекламна група Омником.

Горичка

http://gorichka.bg/

Горичка е инициатива за обучения, разговори и дебати за устойчиво бъдеще. Само с повече въпроси ще стигнем до повече отговори. Горичка е основана през 2006 от Магдалена Малеева.

Дневник

http://www.dnevnik.bg/

"Дневник" е медиата на активните хора. Всеки ден той дава качествен обзор на най-важното от България и света. От 31 октомври Дневник премина в изцяло онлайн версия.

Darik радио

dariknews.bg

Първото и единствено частно радио в България с национален лиценз стартира своята програма на 21 януари 1993 г. точно в 12 часа. Днес „Дарик“ е най-авторитетното частно радио в страната.

Издателство Сиела

http://www.ciela.net/

Зад водещата българска марка Сиела Норма стоят най-голямото и утвърдено издателство за специализирана и художествена литература, най-голямата и бързо развиваща се верига книжарници в страната, най-популярната справочна и правна информационна система http://www.ciela.net/ с бази данни в различни области и най-мащабната on-line книжарница за продажба на e-books.
Сиела е създадена през 1991 г. като компания за бизнес консултации и издател на наръчници и монографии в областта на правото. Сега в каталога на издателството има над 1200 заглавия, като сред тях се нареждат някои от най-изтъкнатите имена в българската и световна литература. Благодарение на издателство Сиела българският читател може да се запознае както с популярни, така и с неизвестни автори от различни части на света, представители на различни жанрове и епохи.